Analizues automatik i imunitetit

Analizues automatik i imunitetit

Analizuesi BECKMANN COULTER ACCESS 2 për matjen e analizave përdor metodën e kimilumineshencës së përmirësuar, në kombinim me fazën e ngurtë të grimcave paramagnetike. Teknologjitë e fazës së ngurtë dhe zbulimit të sinjalit me anë të fosfatit alkalik lejojnë që analizuesi të kryejë matje për një gamë të gjerë të substancave, me saktësi dhe ndjeshmëri të lartë.

Në analiza, përdoren një shumëllojshmëri protokollesh, bazuar në metodologjitë e imuno-analizimit, zbulimin e lidhjes konkurruese, metodën “sandwich” ose antitrupat.

menu