Laboratorët Diagnostikues Mjekësorë

Shërbime me profesionalizëm

Duke shpresuar të dukemi të denjë për pritjet dhe besimin tuaj, ne jemi gjithmonë në dispozicionin tuaj. 

Me përgjegjësi, shërbim të shpejtë dhe të shkëlqyeshëm.

CILËSIA

Laboratorët tanë u krijuan dhe funksionojnë në mënyrë që të ofrojnë shërbime të kujdesit parësor me cilësi të lartë dhe aspirojnë të jenë modele të laboratorëve për analizën e materialeve biologjike.

BESUESHMRIA

Qëndrueshmëria, përgjegjësia dhe respekti për të ekzaminuarin dhe pajisjet tona moderne, sigurojnë në maksimum cilësinë dhe besueshmërinë e rezultateve laboratorike.

SIGURIA

Ne jemi në përputhje me protokollet aktuale shëndetësore dhe ofrojmë informacion të vazhdueshëm mbi zhvillimet e fundit në të gjitha çështjet shëndetësore.

Një rrjet i qendrave moderne diagnostike në Greqi dhe Shqipëri, i cili është në zhvillim e sipër. Konicë, Gjirokastër, Përmet, Vlorë, ​​Himarë.

exetasis-Qëllimet tona

Qëllimet tona

Laboratorët modernë diagnostikues exetasis u krijuan nga biopatologia Maria P. Ovrenovits, me qëllim promovimin e shëndetit, parandalimin e sëmundjeve dhe ofrimin e këshillave në shkencën mjekësore, në mënyrë që secili nga vizitorët tanë të gëzojë shërbimet më të mira mjekësore në sektorin primar.

Përvoja dhe Besimi

I gjithë stafi ynë numëron vite përvojë në fushën që ata punojnë. Ne krijojmë marrëdhënie besimi në mënyrë që ta drejtojmë të ekzaminuarin në rrugët e duhura mjekësore përmes respektit dhe bashkëpunimit reciprok.
exetasis-Përvoja dhe Besimi

Ne jemi këtu për ju

Konitsa: 1i Párodos Avérof
tel. 26550-25061
email: info@exetasis.gr

Gjirokaster: 18 shtator (Tek CEZ)
tel. 084 269 669
email: info@exetasis.com

Premet: Lagjja Bajame, R. Odise Paskali
tel. 081 322 238
email: permet@exetasis.com

Vlorë: Bulevardi "Ismail Qemali"
Pallati "Ardi Kollozi"
tel. +35533609505
email: vlore@exetasis.com

Himarë:
email: himara@exetasis.com


Orë e funksionimit

Konitsa:
çdo ditë 9: 00-13: 00

Vlorë:
çdo ditë 8: 00-14: 00 & 17:00-19:00

Përmet, Gjirokastër :
çdo ditë 8: 00-16: 00

exetasis-alvaniko-logo
menu