Politika e privatësisë

POLITIKA E MBROJTJES SË TË DHËNAVE PERSONALE Kjo faqe web njeh dhe respekton të drejtën për mbrojtjen e të dhënave personale të përdoruesve të internetit (Rregullorja Evropiane 2016/679 dhe Ligji 3471/2006). Çdo vizitor i kësaj faqe në internet duhet të lexojë me kujdes termat dhe kushtet e mbrojtjes së të dhënave të tij personale. Kjo […]

më shumë
menu