Si mund të marr urinë 24-orë?

Ju do të duhet të merrni kavanoza të veçantë të mëdhenj (të paktën 2L) që shiten nga farmacitë. Hidhni urinën e urinimit të parë në mëngjes dhe shënoni kohën e saktë. Mblidhni të gjithë urinën gjatë ditës dhe natës, si dhe urinimin e parë në mëngjes të ditës tjetër, saktësisht në të njëjtën kohë me atë të mëparshme.

Gjatë 24 orëve, sigurohuni që të mbani urinën në një vend të freskët.

menu