Po marr medikamente (Pi ilaçe). A duhet të marr medikamentet (të pi ilaçet) e mia dhe pastaj të vij për analiza?

Si rregull, marrja e medikamenteve (pirja e ilaçeve) shtyhet deri pas marrjes së gjakut. Nëse nuk jeni të sigurt nëse duhet të merrni medikamentet (të pini ilaçet) tuaja ose jo, ju lutemi të na kontaktoni. 

menu