Kam ndërmend të vij nesër për analiza. Në cilën orë duhet të ha një ditë më parë?

Ngrënia e fundit e ushqimit ndikon në shumë përbërës të gjakut. Për këtë arsye duhet të jetë esëll/ pa ngrënë për 10 - 12 orë dhe vakti i fundit nuk duhet të jetë veçanërisht i pasur në yndyrëra. Por mund të pini 1-2 gota ujë para të merret kampion gjaku.

menu